Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

usb hack

 Hej!

jag har sett att man kan köpa en fake usb minne i teknikmagasinet som när man kopplar den tillen dator så tar den screenshots och sparar hemsidor.

Jag undrar om det går att göra så med ett vanligt usb minne?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

FoHs bild

Kan ju åstadkommas med autorun och lite programmering etc. Läs om Autorun.inf, och vilka kommandon som finns.

dementias bild

Vet du var man hittar någon bra nybörjar guide om autorun?

FoHs bild

Njaej. När jag pillade med det lite i somras så googlade jag bara på autorun.inf. Tyckte jag fick besöka lite olika för att få det jag ville ha. I Linux kan man inte räkna med att alla parametrar fungerar som tänkt heller, det är ju i huvudsak en Windows-funktion. Ikonen fick jag åtminstone till, och den lyckades en gång att öppna den readme.html som jag hade på USB-minnet. Sen vet jag inte riktigt vad som gick fel, tror den skippar autorun.inf helt om den inte kan parse:a den helt 100%.

Tyckte den här sidan verkade rätt läsvärd, med mycket exempel, hamnade högst upp vid googling :) http://autorun.moonvalley.com/autoruninf.htm