Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Om Youtube

Jag har haft som ide länge att starta en director kanal på youtube där jag kan lägga upp långa övningar om linux.

Så idag gjorde jag ett test jag skapade en inpelsning på drygt 40 min och gjorde om mitt vanliga konto till director konto just för att man skall kunna ladda upp filmer längre än 10 min.

Jag laddade upp filmen och efter den hade bearbetats så får jag beskedd om att filmer är längre än 10min.

Det fanns en länk för att föklara felmeddelandet och där får jag reda på att dom har andrat det så att oavsett vilken typ av konto man har så kan man inte ladda upp längre filmer än 10min längre förutom dom som har ett director konto innan denna ändringen trädde i kraft.

Då ska jag också skriva att detta var efter flera timmars väntande på att filmen skulle bli klar.

Jag är ganska så bra irriterad på youtube att dom har gjor det på detta sätt och min plan på att starta en ny kanal just för denna ide har skjutit i sank Sad .

Så till er som kanske har liknande ideér , nu vet vad som gäller så ni slipper att vänta i fler timmar i förhoppning att ni kan lägga upp fullständiga fina filmer.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

jag har jobbat lite med Amazon S3 och Cloud Front och kan tänka mig att sponsra ett sådant här projekt med diskutrymme och trafik hos Amazon. Dvs, jag betalar kostnaderna.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

jeffs bild

Använd en annan tjänst, exempelvis Vimeo, som inte har någon begränsning. 

------