Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

En natt av kaffe och ingenting

Jaa då var ytterligare en natt avklarad av mitt cp dygn.

Inte bra att vända på dygnet, ändå gör jag det jämt och ständigt... Inatt har jag inte gjort någonting alls... bara surfat och suttit på irc.

Men duktig som jag är går jag till skolan ändå. Kommer på mig själv nu att jag har jätte tråkigt eftersom att jag skriver ett jätte onödigt inlägg.

Har ni några idéer om vad man kan göra en sån här natt? Tipsa mig Smile

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

elwiss bild

a) programmera en adressbok, en texteditor eller en ny fönsterhanterare

b) starta Freeciv

c) uppdatera dina 73 registrerade bloggar på adresser du glömt för längesedan

d) ge dig in i något diskussionforum på flashback eller liknande site och ta en helt horribel ståndpunkt och ägna natten åt att försvara dig emot ala som vil lyncha dig för at du är helt politiskt inkorrekt

e) skriv fler meningslösa inlägg på linuxportalen Smile

nikkes bild

Hahaha ska bli Smile