Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

NIK: Vill hem

Ja, sä har man vänt på dygnet igen... som nästan alla mina bloggar handlar om. Har suttit uppe inatt och pillat på min arch installation som jag verkligen gillar. Allt fungerar så fint, tröttnade på ubuntu när jag uppgraderade till 8.04. Blev också riktigt irriterad när man hade lagt in Firefox3 Beta5 i en stadig release? Varför? Jag hade problem med att den la av när man bytte skrivbordsyta och hade en firefox uppe.

Aja Archlinux fungerar otroligt bra, snurrar på riktigt fint. Mycket pillande i början, men nu fungerar den otroligt bra. Har börjat använda lite openbox också, riktig fin fönsterhanterare. Nu vill jag hem och bara ta det lugnt, orkar fan inte med mer excell som jag håller på med i skolan. Har i uppgift att göra en betygsmall med en massa funktioner. Excell är faktiskt väldigt roligt, och har faktiskt använt det till register, och just mallar för olika saker där jag behöver räkna ut saker. Fast just nu orkar jag inte sitta och pilla med sånt.

Ha det bra folk!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

timmys bild

På tal om Archlinux så finns http://www.archlinux.se igen.

nikkes bild

nice tack Smile