Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

En kan inte göra allt (men ganska mycket på LP!)

Det finns ju det kända uttrycket "En kan inte göra allt men alla kan göra något"

När jag idag loggade in på LP efter mycket arbete, semester och nu mera tid till annat då jag numera får tillbringa en del tid på kontoret så kan jag bara gratta mernilio till att ha skapat en ny trend på LP - helt ensam Wink

Men det är kul för vi är väl inte alla "bara" linux-nördar

Jag vill kommentera två saker.

Jonas - Du är en stjärna, fena, klippa och tack för det Du gör för oss andra - Och det är mycket!

Att vara en man, Hehe, vilket ämne, det har skrivits avhandlingar om detta. Mina tankar är vad det innebär är olika beroende på erfarenheter, ålder (hänger oftast ihop med erfarenheten) och uppfostran. Fär min del så känner jag mig supermanlig! Detta med utgåmgspunkten att jag i december blir farfar för första gången.

Jag är manlig nog att kunna gråta en skvätt av glädje över detta faktum, kunna ge min son en kram och dessutom "skryta" om det på LP

Så kom igen, män, visa vad ni kan och låt oss andra höra.

PappaW

PS. Jag ser gärna att de kvinnor som finns på LP ger oss en känga och/eller kram med kommentarer om varför vi får den :-D  ds.

Ps2. Jag retade min dotter om att nu var jag tvungen att byta mail/signatur till farfarW istället, jag fick en lömsk blick och kommentaren att det fick bli när hon var över 20 år och flyttat hemifrån - Jag är fortfarande hennes pappa, Yess!  ds.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

mernilios bild

Citat: "så kan jag bara gratta mernilio till att ha skapat en ny trend på LP - helt ensam"

Ja, jag är faktiskt en trendmänniska! :-)