Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Scribefire - Firefox

Efter en hel del trixande i Firefox + windows - så fick jag äntligen scribefire till att fungera - en smidig funktion som låter mig blogga direkt ifrån firexfox och publicera det till min blogg på LP. Detta är mitt första försök att få det till att fungera så vi får se hur formateringen med mera anpassar sig till LP´s nya system. Jag vill tacka marcus för hans 1-2-3 steg.... han ledde mig på rätt spår..

Jag är en person som vill att det skall fungera direkt - jag har varit en person tidigare som har suttit i timmar med att få en funktion i linux/windows/mac/amiga500 att fungera...orkar inte längre.. jag vill producera..inte tecnorarera (eget ord) .....
som jag brukar avsluta min och jonas diskussioner ...klick klick klick fungera....så skall det vara....

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

patrikisakssons bild

Fungerade klockrent... underbar funktion.....

 

*************************************

Do not ask what open source can do for you - ask what you can do for open source !!

X - Its not hard if your mind can do it - X

*************************************

Do not ask what open source can do for you - ask what you can do for open source !!

X - Its not hard if your mind can do it - X