Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Min första vecka.

Jag har nu fullföljt snart en hel arbets vecka på mitt nya arbete. Det skall understrykas att efter ha varit egen företagare i nästan 11 år så kommer jag ovanligt snabbt in i arbetsrutinerna och "the chain of command".

Då jag har börjat anställning som konsult på ett ganska stort konsult bolag - var min största oro hur jag skulle "smälta" in med min komptens i en blandad kompott på ca 40,000 anställda världen över. Men det verkar gå bra.

Jag har fått en hel del intressant uppdrag på mitt bord - samt har fått ta del av en hel uppsjö intressanta människor som tänker likadant som jag "open source och floss är ju faktiskt bra".

Under denna vecka som har gått så har jag till största delen satt mig in i rutiner och arbets flöde - - hunnit fara ner till malmö kontoret 2 vänder samt prata uppdrag med andra inblandade. Nästa vecka skall jag till Best of Brainshare ifrån novell - dock enbart under en dag - men endå - skall bli kul att få se vad Novell har i görningarna.

Ni får ha en underbar helg.