Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Best of Brainshare - Novell

Klockan är nu lite över 9 på morgonen  - jag har precis kommit till hotellet i stockholm där novell skall hålla ett 3 dagars event. Best of Brainshare - alla godisbitarna ifrån Brainshare i usa kommer att presenteras. Själv kommer jag bara att vara med idag - som är affärsspåret. Kunde tyvärr inte vara med imorgon och i övermorgon där teknikbitarna kommer att presenteras. Men det skall bli enormt roligt att få vara med idag. Självklart kommer jag att skriva en liten blogg om detta senare ikväll.

 

För de som vill veta lite mer om detta event - http://www.open-horizons.net/emea-tour-2008/se ta en kik här.

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

elwiss bild

Ser fram emot din beskrivning av eventet, en annan mnåste ju jobba jämt Wink

Marcuss bild

well?