Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Dagens grejer

Denna dag har varit en stillasittande sådan. Mest pillat lite med python. Försökte slänga upp koden här men ingenting händer när jag använde <code>. Antagligen är det så att jag har gjort fel. Strunt samma.

Det känns som att man börjar komman någon vart med kodandet nu. Jag har börjat så många gånger att det är löjligt, och lagt av lika många (-1). Första programmet är en liten grej som ska göra det lättare att hantera xorg.conf. Långt ifrån klart än. Ska försöka slänga upp lite kod imorgon. Förvänta er inga stordåd. Smile

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

mikaeljs bild


När jag lägger in kod så trycker jag på html knappen i tinymce och sen använder jag pretaggen. Smile~~~Den här kommentaren är släppt under GNU FDL~~~

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

polters bild

Heh. Jo det borde jag kanske ha provat. Smile