Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Snälla.

Det har blivit lite av en sport att spotta på Gnome här på Linuxportalen, så jag tänkte att jag skulle uppmana samtliga deltagare i denna smutskastning:

Väx upp!

 

Och jag skiter i om ni tror ni är elite-linux-haxxor eller något. Har ni inte någon konstruktiv kritik att erbjuda så kan ni väl vara snälla och inte erbjuda någon alls. Det ger verkligen inte någon bra bild av communityn för nybörjare som kommer hit och ser folk klanka ner på vilken DE som är bäst.

 

Det var allt för mig.

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Marcuss bild

haha, de va ju raka motsatsen innan. du ska se att de planar ut Smile

polters bild

Jag vänder mig mot inlägg av typen "KDE suger" också. Smile

alberts bild

Bra, för både gnome och kde suger, xfce ska det vara Wink

mikaeljs bild


openbox!!!~~~ :rs/d/u/l ~~~

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

alberts bild

Om du frågar Christian här på mitt jobb så är det EvilWM som gäller Skrattande.

fsns bild

Usch, EvilWM tycker jag har för mycket bloat. Vad är det för fel med att köra WM-löst? Är det verkligen så svårt att skriva "xterm -geometry +120+300 &" för att placera sina fönster? Hur användarvänligt som helst.

mikaeljs bildOch jag skiter i om ni tror ni är elite-linux-haxxor eller något

 

Då kör man väl knappast KDE/Gnome/XFCE? Wink~~~ :rs/d/u/l ~~~

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

abergmans bild

Dålig dag idag Johan?

-----------

www.abergman.se - Webtjänster för privatpersoner, småföretag och föreningar.

 

 

polters bild

Nä det var dags att visa mitt sanna skoningslösa jag. Smile

abergmans bild

Show no mercy!

-----------

www.abergman.se - Webtjänster för privatpersoner, småföretag och föreningar.

 

 

falconixs bild

 

Har också börja märka av det, men jag bryr mig inte så mycket på det. Jag använder gnome för att det är enkelt och är som jag vill ha det out of the box. KDE har jag sett går att göra riktigt fint KDE 4 är riktigt fint. Många program till KDE har fler funktioner, än vad Gnomeprogrammen har. men det spelar inte så stor roll då man ändå kan köra KDEprogram under GNOME

Jag är rätt less på att hålla på mecka och grejja med operativsystem och saker runt omkring. För några år sedan hade jag säkerligen kunnat köra in KDE och konfat in det exakt hur jag vill ha det, men idag känner jag inte något sånt behov.