Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Min nya favoritbok

 Python Pocket Reference

Python Pocket Reference!

Med tanke på mitt tidigare inlägg om att det var svårt att hitta guider för de som förstod mycket men inte var färdiga programmerare så återkommer jag nu. Igår fick jag hem denna bok i brevinkastet, och jag har spenderat en del av dagen att titta igenom den. Denna bok är toppen för att snabbt slå upp saker om man, som jag, gillar att testa sig fram. Om jag känner mig osäker på hur listor funkar i Python så slår jag upp listor i boken, och ser där en kort beskrivning och möjliga funktioner.

 

Skitbra!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

leochingkwakes bild

Jag har samma bok och den är guld värd när man håller på med python Smile

polters bild

Absolut. Jag använder den dock inte som referens så mycket som nöjesläsning när det är lugnt på jobbet. Många "aha!"-upplevelser.