Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Blender Guide

Tänkte bara dela med mig av en del av mitt projektarbete till eder alla. Kanske någon som har någon nytta av det Smile Övriga projektarbetet kommer jag med all säkerhet också ladda upp när jag anser det vara moget för det...

 

//Martin

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

mikaeljs bild


VAR VAR VAR??? Tongue 

|||||||||||no plun intended|||||||||

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

qufits bild

Den ville inte bifogas... 5.5 MB odt fil... Vet inte hur "reglerna" är för bifogandet av filer på blogginlägg... Men men Smile ska fixa upp en länk så snabbt jag kan Smile

 

//Martin

qufits bild

kimjohanssons bild

Set Smooth skulle inte skada. Annars en rätt snabb guide för den som vill känna på Blender.

----------------------------------------------------------------------------------------------

You never have to change anything you got up in the middle of the night
to write.
-- Saul Bellow

qufits bild

Jo jag vet. Men med tanke på att jag gjorde "guiden" i all hast till redovisningen samt att jag inte tog med den i redovisningen sedan så tyckte jag att det inte var värt att lägga ner mer energi på den...

 

Får se om jag lägger till set smooth Wink

 

Samt att den är väldigt dålig egentligen. Vill man lära sig det mer så rekommenderar jag mancandy eller vad den dvdn nu heter

 

//Martin