Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Språk Linux Mint 17.2

Har en desk top HP Compaq med Linux Mint 17.2. Helt plötsligt har den bytt språk till engelska trots att svenska står som val. Hur får jag tillbaks svenska rubriker? Eller är det någon automatisk uppdatering som spökar?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Lasps bild

Bra fråga. Jag har 17.3 och det finns alltid ett antal program som, trots att de är på svenska, envisas med att visa vissa texter på engelska.
Annars kan du gå in på inställningar, Språk och tvärtrycka på svenska.