Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

NSLU2 och USB-hub?

Funderar på vad som händer om jag ansluter en USB-hub till sluggen. Vill gärna ha fler portar. Kanske bättre att ta tillvara de "extraportar" som tydligen finns på kretskortet. Vet inte om det finns USB men har för mig att det finns RS232 i TTL-nivå.

Får googla lite i ämnet.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Lyfangs bild

Can I use a USB Hub to attach other devices to the NSLU2?

Yes... and No...

This question depends mainly what hardware you want to attach, what type of hub you plan on using, and which firmware is installed on the NSLU2.

http://www.nslu2-linux.org/wiki/FAQ/USBHubs