Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Åtråvärda filer?

Jag hade ingen aning om att en samling filer kunde vara så begärliga som t.ex. phpmyadmin myadmin! Gång på gång ser jag IP som försöker hämta dessa filer i min apache-server. Filerna ligger ju inte ens i web-rooten överhuvud taget.   Smile

Jag inser ju att dessa IP vill försöka komma åt mitt system på något vis men att ta sig till rätt plats hoppas jag ska kräva lite x-tre ansträngning.