Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Logga in/inte logg in?

Äntligen har jag fått Raspberry Pi att streama musik från nätet eller NAS m.m. ( http://downtownsmedby.se/raspberry / )

Det enda "smolket i bägaren" är att när jag startat Pi:en med bara wlan anslutet så kan jag inte logga in från annan dator. Om jag däremot startar med tp-kabel ansluten så kan jag logga in på både kabel och wifi. Jag ser i routern att wifi är ansluten i båda fallen. Alla funktioner fungerar på Pi:en också i båda fallen.

Anledningen att jag kanske vill ansluta är att det finns ett web-interface till webradio, inget viktig egentligen.

Hur som helst så låter det bra och jag kan lyssna på "min" musik, och hur fel kan det vara? Tja, inte mycket Smile