Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Om Viritual Box?

Jag är helt nu både här och i LINUX och skulle gärna vilja veta om hur man bygger viritual box och olika program i den och vilka program kan man bygga i denna viritual box?Någon här som känner sig hågad att hjälpa till med svaret,tack?

CoolMVH:snowhite_ja

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

polters bild

Virtualbox (www.virtualbox.org) är ett program för virtualisering på skrivbordet. Det är ett ganska enkelt program där du gör diverse inställnigar, pekar till en skivavbildning eller liknande, och startar, installerar, osv, precis som i en vanlig installation. Det funkar bra och det är enkelt att lära sig. Läs mer om det på hemsidan.

snowhite_jas bild

CoolTackar för det.

Har dock en fråga till och det gäller andra effekter via compiz jag redan har installerats klart i datorn,kan man lägga till den

beryl så man får än mera effekter?mvh

mikaeljs bild


Compiz och Beryl är två olika projekt som gör ungefär samma sak. Så man kör antingen compiz eller beryl. Jag tror compiz har kommit längre också.~~~ :rs/d/u/l ~~~

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

fredentofts bild

Från början fanns compiz, så blev folket sura på att det gick för långsamt framåt och beryl skapades som en fork av compiz. Så gick det tag och folket kom överens och packade ihop compiz och beryl i compiz-fusion.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Argumentera aldrig med idioter. De drar bara ner dig till sin nivå och vinner på erfarenhet!

-
För övrigt anser jag att trådindenteringen måste lagas
-
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-