Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Telenors Mobila Bredband och Linux vers. Xandros

Jag har oxå en ASUS Eee PC 4 G och får det INTE att funka med Telenors Mobila bredband ... kör med Linux Xandros ... det e rätt som ni skriver här att det funkar köra Linux o mobilt bredband med tex 3 G, Teila, Tele 2 men INTE med Telenor ... va fan e det här undrar man ... nån som vet var man kan ladda hem drivrutiner så man kommer igång?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

distens bild

vet du vad det är för märke och modell på modemet?

abergmans bild

Xandrosen som kommer med eeePC har inbyggda drivrutiner för huawei e220. Ta reda på vad Telenors mobila bredbands modem heter så blir det enklare att felsöka:D

 

-----------

www.abergman.se - Webtjänster för privatpersoner, småföretag och föreningar.