Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

En av de kanske största nyheterna 8.04 Hardy Heron LTS kan faktisk flyga

En av de kanske största nyheterna är att man kan installera systemet som ett program i Windows vilket hyvlar ner tröskeln för att en tjej som Eva på GP ska våga prova ytterligare!
Pingviner är jo härliga sällskapliga fåglar och där är en enda pingvin-art som häckar på Afrikas kontinent ,en u-trolig Simmare som kan många tricks ,men tyvärr det är det en fågel som inte kan flyga ,och när den tar sig på land blir det inte några stora landvinningar heller. En mycket social vänlig sinnad varelse som förövrigt kan bli ganska tam .
Att jämn före denna härliga fågel med tigare och leoparder vore fel .
Släng ett kattdjur i sjön , experimentet kommer att misslyckas .
Vi har diskuterat bildbehandlings program på Mac forums och gett förslag till förbättringar av programmet I-foto som ingår i OSX ,men nej du blir revet och klösars sönder tala om KULT, kom inte och berätta om Google picasa2 med alla finesser för en Leopard inte . Mac brukar skälla på Windows så det nästan är pinsamt  
Många är ju som Eva född in i Windows miljön och som den idisslare hun är , skal man först svälja sen tugga och smälta maten, saker och ting tar sin tid och inte är man van att gå på hal is och simma som en fisk i vattnet heller .Vi har räddat många Microsoft får ifrån drunknadöden   Tungan ute  Det tar tid att anpassa sig . Pingvinerna kan mycket väl öka i antal, man får påverka via riktiga kanaler. Att skolor och gymnasier i spara tider undervisar i MS Office 2007 och inte i Open Office är en stor skam som vi får ändra på . Vi var på en liten marknadsförings happening (händelse) i byen i lördags och tapetserade i konsum och Ica affären med UBUNTUS utmärkta  plakater  vill du se panorama bilden måste du ha humeristisk sans bemärk också att panoramabilden här hotspots (klickbara fält) du kan gå i konsum hemma på datorn och ladda ner din egen Plakat för utskrift OBS! tapetsera mycket, men bara på lagliga ställen Smile läs mera här