Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Skärmvideo med Jalbum 8.01 installerad på Hardy Heron

Se en liten Skärmvideo med Jalbum 8.01 installerad på Ubuntu Hardy Heron

 

Jalbum 8.0 fungerar i alla plattformar Linux, Mac och Windows och bör absolut finnas installerad på din dator,det räknas som det bästa och mest allsidige program i värden i dag för att publicera bilder på webben ett stort tack till David Ekholm and the Jalbum team för denna Uppdatering ,programmet är fritt, men du kan donera en summa till Jalbum teamet om du känner för detta .
Programmet kärvar att du har Java 1,5 installerad på datorn .Programmet har lyftet hela exponeringen av bilder på nätet till en ny och spännande värd .
Du kan själv skapa och ladda ner mallar till programmet

länken till Davids sida är http://jalbum.net /