Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Mobilt bredband till Asus Eee PC med Linux OS

 Hej!

Jag har en Asus Eee PC 4G med Linux OS.Undrar om någon vet om det finns mobilt bredband som passar? Har provat Telenor, fungerar inte....//

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Jag har kört Telia, Tele2 och 3 med Linux och de har alla fungerat bra. Tror problemet sitter i det USB-modem Telenor skickar ut. Huawei-modemen fungerar bra.

 

--

Telling modern Internet users to stop whining is like telling them to stop breathing — it seems unrealistic and inhumane. (P. Lutus)

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

hachimans bild

Alla passar.

Skapa nytt nätverk och välj GSM/3G(UMTS)/HSDPA. Resten är logiskt:

http://roaming-hank.blogspot.com/2008/07/asus-eee-och-mobilt-bredband.html

eller med bilder:

http://robertedlund.se/2008/07/06/mobilt-bredband-pa-asus-eee-pc-701/

 

joakimos bild

nja inte riktigt, NMTs modem funkar inte riktigt, har nog med programvaran de skickar med så det går nog att lösa(de skickar med ett gpl licencierat program för att få igång modemet i linux.)

 

/joakim