Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

FreeBSD

Länge sen man va inne på LP.se, av någon anledning :S

Har filurat runt med datorerna ett par veckor, mest haft inne XP efter en omformatering, har inte orkat fixat något vettigt på min *nix/bsd-dedikerade partition. Men men, det kommer väl. Blir väl antingen Gentoo, Debian, eller Arch om jag kör linux, eller så blir det FreeBSD om jag känner för det.

Sitter iaf och pillar med laptopen nu, hade införskaffat mig ett trevligt usb-nätverkskort som har stöd i både linux och freebsd, slipper man fula sig med ndisulator/wrapper för att få igång W-lanet. Den vill dock itne hitta nätverk än, men drivisarna har laddats in fint iaf Smile

När jag fått igång wlanet lägger jag mig på sängen och hoppar in på #linuxportalen.se för lite trevligt ircande Smile

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Kristians bild

Windows XP eller hardcore linux, annars får det va? Wink

---------------------------------------

 

mikaeljs bild


Debian är ju inte så mycket hardcore... eller?~~~Den här kommentaren är släppt under GNU FDL~~~

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

tobiers bild

Föredrar Unix-varianter men jag gillar mycket å spela så då kör jag Windows för det Smile Föredrar faktiskt FreeBSD före Linux också Smile

Kristians bild

Jag har bara lite dåliga erfarenheter av envisa nördar. En kille på en kurs jag läste monterade usb-minnen manuellt genom att först köra dmesg, därefter mount som root (kolla in pmount alla ni som vill uppdatera er till 2000-talet). För att spela flash-filmer bootade han om i Windows - anledningen var att han ville ha ett "obloatat" linuxsystem Wink

 

---------------------------------------