Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

awesome är.. awesome!

Nu har jag konfat awesome som jag vill ha det, svart å blått, närmare bestämt Arch Linux-blått Smile
Bifogat är en screenshot på min irssi-tag, inte så stor poäng med att visa resten, de ser likadana ut Tongue

Jag ska ju som sagt ge mig på att "måla" om min laptop, man kanske ska köra på svart och Arch Linux-blått? Smile

 

BilagaStorlek
2008-06-05-135215_1280x800_scrot.png450.54 kB