Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

iMac, eller inte? Hjälp!

Sitter här och funderar starkt på att införskaffa mig en iMac. Använder inte min phetingspeldator längre, som jag hade Winblows Vista på förut, spel är liksom inte så roliga längre. Det enda jag spelar är gamla klassiker via Scummvm och DosBox, vilket ändå fungerar i Linux (som jag har på min laptop).. Så tänkte sälja min speldator med skärm, tangentbord, mus och 5.1 surround och sen ta lite av min skatteåterbäring och köpa mig i en iMac 24". Det enda spelet jag kan tänka mig vilja ha i närmaste framtiden är Spore, och det ska ju också komma till Mac OS X.. låter detta helt tokigt?

Tips, råd, kommentarer?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

fedors bild

Tja om valet står mellan windows och OS X så är ju OS X ett bättre val.   iMac är dock en riktig dyr dator men har du pengar till övers är det helt klart ett fint alternativ.

jacksons bild

Och det går att köra Linux på den Smile

tobiers bild

Det är precis det jag tänkte, får jag min nuvarande stationära såld så har jag pengarna, och lessnar jag på OS X så kan jag ju ändå köra Linux, men charmen är ju lite att köra OS X Smile

Marcuss bild

Dyr? De tycker jag inte. Vad jämför du med? Hittar du något liknande på marknaden för en billigare slant?

fredentofts bild

Beror på vilket sätt man tolkar "liknande".
Liknande hårdvaruspec - svar JA!
Liknande design/helhet - svar NEJ!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Argumentera aldrig med idioter. De drar bara ner dig till sin nivå och vinner på erfarenhet!

-
För övrigt anser jag att trådindenteringen måste lagas
-
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-