Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Sommar, sol ,irritationer och småtjafs :)

Varför bygga berg av småsten? Jag tycker överlag stämningen här på Linuxportalen är riktigt bra! Dessutom tycker jag att vi definitivt håller en högre nivå än på IDG:s beryktade forum.

 

Att tjafsa måste ligga i människans natur. När jag känner för det kan jag vara envis som en åsna och aldrig ge mig Smile

 

Jag måste ha rätt oavsett om det innebär att trampa andra på tårna. Jag har också en relativt rå humor. Ibland har jag lyckats såra människor som inte tål lika mycket.

 

Saker uppfattas fel. Det som bara är ett skämt från min sida uppfattas som någonting annat. Det är en anledning till att jag försöker stanna utanför dryga diskussioner så långt som möjligt. Där ingen vill ge med sig. Mina dräpande kommentarer är inte roliga för dem som drabbas när jag är på mitt sämsta humör. Då jag kan uppfatta vadsomhelst som kritik.

 

Jag har fått en känsla av att många här tar saker väldigt hårt.
Jag kan ha fel. Men jag tänker på en del diskussioner som varit här på slutet. Jag själv har stått utanför men kan dock tänka mig att en del har tagit illa åt sig.

 

Nu är det ju tyvärr så att på de allra flesta ställen tjafsas det en hel del som i föreningar, skolor och på arbetsplatser.Det vore dock trevlig med en högre acceptans nivå för varandra. Vi är alla människor glöm inte bort det och även om detta bara är nätet så kan vi ju försöka vara oss själva ändå och bara försöka ha trevligt.

 

Även om detta innebär att vi måste ha överseende med en del saker precis som i verkliga livet. Jag behöver inte alltid ha rätt. Behöver ni det?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

mernils bild

Bra skrivit! Jag upplever själv att det är ganska lågt i tak här. Möjligen måste man hålla en viss nivå, det kan jag hålla med om. Dock ser jag att den så kallade kulurrelevatismen brer ut sig även här. Vad betyder det frågar sig vän av ordning? Ett enormt fånigt exempel jag brukar säga är, att om en svart kille börjar dansa mitt på torget i stan, är det ett tecken på hans afrikanska rötter. Vore det en etnisk svensk, är han så klart full, möjligen mentalt störd. Hursomhelst. Jag håller med dig om folk tar saker så jävla känsligt. Fast det är ju inte så jäkla konstigt.. Sverige har ju blivit det kränktas land.

polters bild

Haha, jag såg ett par dansande män framför mig när jag läste din kommentar. Smile

Marcuss bild

Du har nog rätt, det e mycket daltande. Det är fan-i-mig synd om alla =)