Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Pokerkväll!

Satt under kvällen och spelade Texas Holdem med några kompisar. Det har blivit en del poker nu på slutet. Surfar med ett 3G-modem för tillfället och prövade även att spela en del poker på datorn över nätet.

 

Det gick fruktansvärt segt. Kommer ej ihåg hur det gick att stå ut med gamla 56K modem på sin tid. 3G modemet är åtminstone lite snabbare än ett sådant modem.

 

Imorgon kommer ADSL-modemet vi väntat på där jag bor sedan 16/6(Not: Enligt budfirman). Två modem har tydligen legat kvar ett tag hos budet. Två gånger har jag tvingats ge en vägbeskrivning till budfirman. Finns det inte något som heter GPS nuförtiden allternativt är det så svårt att kolla kartor på eniro.se alternativt på hitta.se

 

Förra ADSL-modemet vi fick var trasigt! Kommer nästa modem också vara trasigt?

 

Är det någon på budfirman som snor modem och ersätter dessa med trasiga? Kanske är jag bara paranoid men det är konstigt att vi fått vänta så länge. Jag pratade med någon på budfirman idag som verkade vara någon chef och som skyllde på sommarvikarier.

 

Jag litar inte på att vi får något modem utkört till imorgon och jag förväntar mig inte att det ska vara helt!

 

Går det inte att lita alls på folk nuförtiden?Jag känner mig mest trött på hela historien! Har en hel del saker som måste fixas också så fort modemet kommer! Dhcp-server skall installeras(Not:Just nu används en Windowsburk som dhcp-server). Min stationära burk måste ses över kanske är en ominstallation nödvändig. Jag hörde ryktas om att MacOS numera går att installera på vanliga PC-datorer. Kanske är detta ett alternativ? Jag har ändå tillgång till tre burkar med Debian på. Så det finns ingen risk att jag skulle sluta använda GNU/linux Smile

 

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Marcuss bild

Du är nog paranoid. Ta sönder modem? Tvivlar på det du.

 

MacOS är ingen höjdare på standard pc. bör fortfarande köras där det tillhör..