Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Openmoko börjar se riktigt intressant ut :)

Det var ett tag sen jag läste något om openmoko.

Såg att den fanns i Tyskland på, http://pulster.eu/ för 199 Euro.Som vanlig telefon kanske den inte är speciellt användbar även om den fungerar att skicka sms och ringa med. Stog dock i wikn på, http://wiki.openmoko.org/ att den var en hackers drömleksak.

Jag kan förstå varför om jag läser den här texten på http://neopwn.wordpress.com/2008/09/21/hacking-openmoko-neo-neopwn/

Verkar i övrigt som programvaran i den kan vara något instabil. Men det är nästan så jag börjar fundera på att handla en sådan här telefon.Det är ju trots allt linux i luren. Men kanske är det mer värt att vänta på någon annan lur? Vem vet!

Hårdvaran i luren imponerar inte speciellt mycket på mig.Det är heller ingen nyhet att denna lur finns ute. Den har funnits ett tag även om jag nästan inte hört nåt om den på senaste tiden. Men bara 199 euro för en sådan här leksak!

 

 

 

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

abergmans bild

 Ska damma av min och testa!