Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Det mest intressanta under CES!

Jag var i Las Vegas under CES åkte därefter vidare till Los Angeles. Flög och kom hem till Sverige igår! Har lite svårt att ställa om tiden.

Det mest intressanta under mässan var den nya 3D-tekniken. Jag kollade på en tv från panasonic, fullhdtv 3d.

Till denna tv fick man ha på sig ett par 3D-glasögon. Såg även en annan modell av 3Dtv kommer inte ihåg tillverkarens namn. Den visade 3D utan att man hade glasögon. Bilden såg ut som om den kom direkt ut från tv:n. Det känns som 3D tekniken har tagit ett  stort steg framåt.

Att se på de nya tvapparaterna är som att förflyttas in i samma rum där filmen spelas in! Jag tror definitivt 3D är något för den närmsta framtiden. Såg bland annat en trailer på den nya filmen Avatar. Den tycker jag ska ses i 3D.

När det gäller datafronten såg jag flera modeller från olika tillverkare med kraftiga processorer och mycket ram.Men banbrytande ny teknik? Nej det var den nya 3D tekniken som fångade min uppmärksamhet.

Det kan hända att jag missat något.Mässan var otroligt stor.

På ett sätt är det skönt att vara hemma. San Fransisco som gränsar till L.A hade en jordbävning när jag var i L.A. Jag såg på tv om katastrofen på haiti. På ett sätt är det nog skönt att vara hemma men fick jag bestämma helt själv så hade jag nog valt att vara borta längre!