Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Tänker inte förpesta eran tillvaro med onödigt koddumpande mer!

Har gjort om min sidjävel från scratch!

Gjorde klart den idag, så den är väldigt enkel. Gjord i kompozer, och självklart har jag använt mig av en free template. Tänk det finns program för det mesta till GNU/Linux idag! Bildredigering, webredigering, filmredigering, webcam, office och mycket mer.

Okej nu får det räcka vill inte låta som en linuxtaliban, även om jag är en sådan är dock imponerad av hur bra kompozer fungerar. Kommer ihåg när jag använde den buggiga föregångaren Nvu, då var jag inte nöjd alls. Testade även nyligen att redigera en film med avidemux och det fungerade klockrent. Är glad över att ha ett operativsystem som täcker alla mina behov. Längesen jag behövde förlita mig på något Microsoft Junk. Senaste Windows jag använt på någon av mina egna datorer är XP. Det räcker har ingen behov av skräpet!

Tänkte idag att istället för att påbörja något stort projekt med min hemsida, så gör jag en enligt modellen KISS(Keep it simple stupid) Så även om jag inte är 100% nöjd just nu så kan den alltid uppdateras vid ett senare tillfälle. Mycket bättre att ha klar hemsida uppe än en död mall av en sida någonstans på nätet!

Skiter faktiskt i det stora hela hur många unika besökare jag har, inte viktigt. Viktigare att ha roligt när man gör saker!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

extons bild

Jag tittade på din sida. Såg bra ut. Kompozer ska jag också titta på vid tillfälle. Du har rätt i att Nvu fungerade mindre bra.

Besökare lär du få så snart du fyllt upp med ännu mera liknande attraktivt innehåll. D v s nyttiga/intressanta scripts m m.

LINUX.EXTON.NET

FoHs bild

BlueGriffon är "uppföljaren" till Nvu, skriven av samma kodare. Utvecklingen är i allra högsta grad aktiv: http://bluegriffon.org/

Ännu finns den inte (vad jag kunnat sett) i svensk översättning, så om någon känner sig manad och som en bonus få alla add-ons gratis så läs detta: http://bluegriffon.org/post/2011/01/26/A-call-to-localizers

BlueGriffons huvudkomponent är fri, och utvecklaren säljer vissa add-ons som ett sätt att få in pengar för att kunna fortsätta utvecklingen. För vanliga dödliga räcker huvudprogrammet alldeles utmärkt. Några har dock släppts kostnadsfria här: http://bluegriffon.org/post/2011/06/12/Free-add-ons-for-BlueGriffon-1.1.1 (dock inte den avancerade CSS Editorn).

mernilios bild

Jag tyckte dina koddumpningar piggade upp linuxportalen! Med lite assemblerkod kommer du säkerligen bli än mer populär! ;-) 

benzins bild

Håller med! Koddumpningar är alltid kul att läsa Smile

tomasuus bild

Ja alltså jag kommer ju fortfarande dumpa kod bara det att från och med nu så blir man tvungen att klicka på en länk om man vill se dumpningarna.

Lyfangs bild

KompoZer fungerar bra, men har du provat validitera HTML?

http://validator.w3.org/

Har du provat Amaya webbeditorn?