Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ingen sömn, bara lite kodande och bloggande!

Fördelen med att vara i Stockholm, ibland hittar man något intressant att köpa på annons!

Lagt vantarna på både en Xbox360 samt en N900 den senaste tiden. Om jag ska vara helt ärlig, varken 360:n eller N900:n är speciellt roliga att hålla på med just nu. Inte någon av mina bägge datorer heller, även om de har ubuntu 11.10 samt Lubuntu 11.10 installerade. Unity, orkar inte ens ha några åsikter om det, de få gånger jag använder min stationära burk är via min laptop över ssh.

N900 är hur som helst en hygglig telefon, har en Iphone4 också som jag snart tänker göra mig av med. Då blir det troligtvis N900 som jag kommer att använda framöver. Har även en riktigt sunkig smartphone en huawei U8150 i reserv, med android.

Väntar även på en surfplatta, som jag beställt från Hong Kong via Ebay, jämförbar om jag ska tro specifikationerna med en Ipad2 rent hårdvarumässigt. Får duga åt mig, kommer inte använda denna att spela spel på. Spelande får jag sköta via 360:N när jag orkar och när jag inte jobbar.

Lägger inte så mycket tid på datorer, just nu. Har upptäckt att jag glömt en del saker som jag tidigare kunde, varför har jag slutat skriva minnesanteckningar? Vill koda något till N900 framöver, vet dock inte om jag kommer prioritera detta. Mitt kodande och bloggande är för närvarande inget jag prioriterar speciellt mycket, även om jag kodat litegrann inatt/igår. Fördelen med att ha varit ledig 1 dag.

Ända anledningen till att jag skriver här nu är för att jag haft en sån där natt, då jag sovit dåligt och kanske p.g.a jag drack för många energidrycker igår samtidigt som jag försökte följa en del guider kring saker man kan göra till telefonen.

Och jag som ska upp och jobba senare idag, men börjar hursomhelst inte före klockan 12. Tror ändå jag ska försöka sova någon timme till.