Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Tips till Androidanvändare samt till andra som söker nya spännande jobb!

Vaken ännu en natt, blir ofta så att jag är vaken kvällar samt nätter.

Jobbar oftast på kvällarna, samt någon gång ibland även på nätterna. Senaste tiden så har det börjat kännas litegrann som om min smartphone samt bärbara dator i princip är överflödiga.Har inte lika mycket tid som tidigare, för datorer. Ärligt talat har jag väl heller inte längre samma intresse. Dessutom känns min bärbara rätt så klumpig om jag inte ska skriva längre stycken på den, då är denna mitt förstahandsval. 

Känns som om min N9 i och för sig är bättre än den iphone 4 jag hade tidigare, däremot känns skärm samt apputbud begränsat. Finns inte lika många appar som till min HTC flyer med Android. Det känns som Android mognat om jag ska vara ärlig, gillar systemet mer och mer.Vet dock inte om jag kommer orka sätta mig in i javaprogrammering för att själv kunna utveckla appar till denna även om jag till viss del redan satt mig in i androids utvecklarverktyg.

Hittat några intressanta jobbannonser hos FRA  om jag skulle varit arbetslös så skulle jag troligtvis sökt detta jobb

Om jag har tiden så kanske jag rentav ska försöka knäcka några av FRA:S utmaningar bara för att det är roligt med utmaningar.

Nu blir det troligtvis att stänga av min dator och underhålla mig själv ett tag med min surfplatta.

Kan avsluta med att tipsa om några roliga androidappar samt spel som jag använder själv.

Mina favoritspel

Dungeon Hunter 3= Diablo liknande hack&slash, rätt roligt

Six Guns = Påminner litegrann om Red Dead Redemption, rätt kul tidsfördriv.

Angry Birds = Måste testas.

Mina favoritappar

Stumbleupon = Bra program att ha för lite planlöst surfande, när man inte vet vilka sidor man ska besöka. Enda tråkiga är att det kraschar lite då och då.

Google Eko = Bra program för att exempelvis läsa tidningar online följer bland annat detta inofficiella ubuntu magasin, Full Circle Magazine

Dropbox = För den som vill dela filer mellan olika enheter/system online

Evernote = För den som vill dela anteckningar mellan olika enheter/system online

Tuneinradio= För den som vill lyssna på radio online

Ebay samt paypal appen= För de som vill handla online, med hela världen som marknad

Passworld Vault = För dig som vill ha någonstans att lagra alla dina lösenord/användarnamn

Sf Bio = För dig som vill se vilka filmer som går på en bio nära dig

Imdb samt ign appen = För de som är intresserade av nyheter kring film samt spel

Mina favorit prank appar

Fart sound Prank, Epic spratt videos, Rage face Photo, Ultra Voice Changer, Image Faker, Burn phone prank, chainsaw, Finger print lock