Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Portabla Linux applikationer som fungerar med alla Linux distar

Det här kunde kanske vara ett möjligt alternativ för e-leg-problematiken? - Om den Estniska lösningen inte skulle gå att använda.. (Denna finns omnämnd i tråden "De 10 bästa Linux distributionerna för 2010")

http://www.makeuseof.com/tag/portable-linux-apps-work-linux-distro/