Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Finns det någon moderator här??

Kan du inte ta bort spam-posterna?

De har knappast med Linux att göra och är inte på svenska.

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Lyfangs bild

Ja, jag fick ett inlägg raderat på "Facebooks nedgång och fall?" då jag besvarade:

Jag hörde en diskussion på radion idag om Facebook. Socialtjänsten, Föräkringskassan och Arbetsförmedligen kollar upp uppgifter där i vissa fall. De som är drabbade blir väldigt upprörda.

Källa: http://www.linuxportalen.se/blogs/johnh3/2011/06/21/facebooks-nedg-ng-och-fall

Håller med om "Colombo Fashion Statement one of Rolex the many highlights for the Colombo Vogue" och "when compared Jaeger LeCoultre to the same thirteen week".

Lyfangs bild

Jag fick uppleva censur på Linuxportalen, jag hade personligen velat att det jag skrev bemöttes sanningsenligt istället för med censur. Tycker inte fri programvara och censur hänger ihop. När jag besvarade "Facebooks nedgång och fall?" fanns det mycket troligt sanning i det jag framförde.

/ Lyfang

jonasbjorks bild

Censur? Jag vet inte vilket inlägg och vad som stod i det... men censur? Visst, en del människor kommer alltid hävda censur om de inte får skriva vad de vill. Det är upp till moderatorerna på LP att avgöra vad som är relevant och inte relevant för publicering. Gillar du inte att någon kan ta bort dina inlägg får du hitta en annan sajt på nätet och skriva av dig. Flashback kanske?

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

FoHs bild

Vet inte riktigt vilket inlägg det var, men jag vet att jag svarade på ett där jag tyckte åsikten var ganska dåligt understödd. Källan som länkades omnämnde inte ens det avhandlade ämnet i tråden (Facebook?) utan det kändes mer som ett politiskt/religiös utfall. Ska man göra sådana så tycker jag åtminstone att de ska haka i ämnet som avhandlas...

kimjohanssons bild

Jag läste och fann att det låg långt ifrån ämnet som du också påpekade. Det var antisionistisk konspirationsteori och hade inget med FB att göra. Det här är inte politisktinkorrekt eller flashback.

 

Lyfangs bild

Facebook, personlig integritet och demokrati.

Lyfangs bild

Facebook och personlig integritet.

Lyfangs bild

Om man raderar ett inlägg bara för att det är från den judiska gruppen Neturei Kartas åsikter så är det sionistiskt och censur. Det är i princip vad sionisterna vill; att censurera, göra roligt av och kränka de judiska traditionerna. Jag är själv Muslim.

kimjohanssons bild

Har du läst vad som står när du postar ett blogginlägg? De reglerna gäller även kommentarer.

 

kimjohanssons bild

Fixat. Jonas får plocka bort användaren senare.

/Kim

jonasbjorks bild

Vilken användare är det?

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

kimjohanssons bild

Jag önskar att jag sparat namnet innan jag raderade inlägget. Kan ha varit den du tog bort nyligen.