Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Clipmarks-ersättare?

I Firefox fanns förut ett tillägg som hette Clipmarks.  Det gav möjlighet att på ett enkelt sätt markera det du ville printa ut från en webbsida.   Det innebar att en massa onödigt krafs inte kom med på printningen, utan bara exakt det man markerat med Clipmarks.

Clipmarks verkar ha upphört. Vad finns det för plugin som kan göra motsvarande (markera och printa) på ett enkelt sätt i Firefox 11?

OBS jag är inte intresserad av att sprida klippen på sociala medier och dylikt, endast att klippa för att printa ut valda delar av innehållet på en webbsida.

Nå'n som har en idé?

/Sven