Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

yanns blogg

Uppföljning, Nokia E71

Det är nu över en månad sedan Nokia annonserade att det fanns en ny version av mjukvaran. Jag har inte testat den ännu, av två skäl; det har rapporterats fler nya problem med den nya mjukvaran än de hävdar har lösts, och den är fortfarande inte tillgänglig. För just min produktkod, alltså olåst, obrandad, svensk, händelsevis levererad via Tele2.

Tidiga erfarenheter av Nokia E71

Jag har skaffat en Nokia E71. Jag hade vissa punkter att prioritera när jag valde telefon, och den kom närmast bland tillgängliga modeller. OpenMoko uteslöts p.g.a. barndomsproblem; jag behövde god funktion omedelbart, då min lånade Z1010 bokstavligen håller på att falla sönder. 

Prenumerera på innehåll