Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Uppdateringar av Suse 10.3

När man går in på Suses "Factory News" så kan man se ett antal paket under rubriken "Important updates and package additions compared to 10.3". Om jag lägger till, exempelvis, länken till KDE 3.5.9 till uppdateringsreposytoryna så får jag meddelande i updatern om att nya uppdateringar finns att hämta hem. Det bör väl vara ganska problemfritt att göra en dylik uppdatering, dels eftersom paketet är avsett för Suse 10.3 och dessutom att KDE3.5.9 redan finns med i andra distributioner?

Är detta ett bra sätt att göra en smyg-uppgradering mot 11.0, om man skulle fortskrida med fler paket allteftersom? Tungan ute

När övergår min 10.3 till att vara 11.0 i så fall?