Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Simultana requests i PHP på Apache/Ubuntu [LÖST]

Tjohej!

Jag har satt upp en apache på min ubuntuserver. Jag använder datorn mycket som filserver med webgränssnitt. Ett problem jag har märkt av med servern är att när man tankar en fil från den så slutar den svara på nya requests fram tills att överföringen är klar. Detta t.ex. om man tankar över en 600 meg ISO fil så blir webgränsnittet helt låst. Detta måste helt klart åtgärdas!

Någon som sett problemet förut? Vet vad man kan göra åt det?

 

Tacksam för svar Smile

-Erik

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

ekirs bild

Problemet var att den körde session_start(); i början av varje script (inklsuvei download scriptet), vilket låste sessionen. När session_start() plockades bort från download.php så funkade det Smile