Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Spela Race Driver Grid

Försöker spela Race Driver Grid men det startar inte när jag kör Wine.

Det börjar ladda men sen händer inte mer.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Marcuss bild

jaha?

tack för infon. antar jag

nissekungs bild

Skulle väldigt gärna ha lite hjälp med detta problemet o inte dumma kommentarer.

mikaeljs bild


Det behövs information för att kunna hjälpa... folk kan inte sitta och gissa vilt på nåt... Felmeddelanden etc är avgörande för att kunna hjälpa någon med ett fel. Detta påpekade marcus på sitt sätt...~~~ :rs/d/u/l ~~~

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

polters bild

vad spottar Wine ur sig när du kör programmet via "wine program.exe"? Troligen handlar det om några libs som saknas. Har du kollat AppDB på winhq.org om spelet stöds?

Kamis bild

Tyvärr så verkar det som att Race Driver : GRID inte fungerar i wine. Ingen har i alla fall tidigare fått det att fungera så att det är spelbart enligt Wine AppDB som du i framtiden kan hitta: http://appdb.winehq.org/

Tyvärr verkar spelet inte heller stödjas av cedega så det finns nog just nu små möjligheter att få det att gå under linux.

/Fredrik