Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

pptp samt vpnc problem

Hej

Har precis uppgraderat från opensuse 10.3 till 11 vilket jag än så länge är ganska nöjd med. Dock några små funktioner som jag inte hittat lösning på. 10.3 hade networkmanager paket för pptp vilket jag inte har kunnat hitta i 11 samt att importering av pfc till vpnc klienten som jag förstått ska fungera som ciscos vpn-client, inte fungerat alls. Har ni någon info hur ni fått dessa klienter att fungera. I övrigt har tråd, wlan och 3g turbo fungerat perfekt. Endast vpn klienterna som inte fungerar...vpnc importerar filen men det fungerar ej och inte hittat front-end apps till pptp.

 

mvh

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jentins bild

Har prövat mycket med pptp funktionen själv men varken lyckats eller hittat networkmanager-pptp än. Prövade även enbart med nm-applet, men det fungerarade inte heller. Så hittar du någon lösning innan mig presentera gärna den här :=)

-------------------------------------

www.jentin.com