Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Spela in och spara Sommar i P1

 

Vad behövs för att kunna spara ner Sommarprogrammen i P1 från streamen på http://www.sr.se/cgi-bin/P1/program/sandningsarkiv.asp?programID=2071 ?

Anledningen till att jag inte vill ladda hem pod-versionen är att den har nedklippt musik och det blir lite tråkigt att lyssna då.

Tack för tips!

/J

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

lundatoks bild

VLC-spelaren är det enda som behövs.

-- Blog

< jedigest > <a href="http://www.linuxportalen.se/forums/2008/05/14/paying-it-forward-sun-ultra10">Du vill ha en SUN</a> < /jedijest &g

Marcuss bild

Ett annat exempel är:

mplayer hhttp://www.sr.se/webbradio/include/CreatePlaylist.asp?Type=broadcast&Id=1234506&broadcastDate=&IsBlock=1&AudioFormat=3&AvailableAudioFormats=3 -dumpstream -dumpfile stream.asf

Kristians bild

ffmpeg -i stream.asf stream.mp3

 

är en bra fortsättning Smile

---------------------------------------