Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

openSuse och Firefox

Jag tycker det är lite märkligt, men jag har upptäckt vad jag tror är en bugg i openSuse 11,0. Men jag tycker att det inte borde vara något problem...

Om jag har Firefox igång (vilket jag i stort sett alltid har) och använder YaST för att installera något program, så kraschar Firefox! Någon gång mot slutet av installationsprocessen så stängs mina båda Firefoxfönster, och jag får inga felmeddelanden.

Det är bara det att jag tycker att Firefox och nyinstallerade program borde inte ha med varandra att göra. Och trots det så har jag upplevt nära nog 100% reproducerbarhet i kraschandet! Det är 'bara' om jag installerat enstaka paket som Firefox hållit sig vid liv.

Är det någon mer än jag som upplevt samma sak?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

hampies bild

Jag har nästan bara installerat saker med zypper i terminalen (läst tre grejer, men men) och då har firefox klarat sig. När jag installerade Kate i Yast så vill jag mig dock minnas att firefox inte kraschade. Så det verkar inte var anågot som gäller alla.

»On ne naît pas femme, on le deviant» - Simone de Beauvoir

»On ne naît pas femme, on le deviant» - Simone de Beauvoir

dholms bild

Jag har precis samma problem. Först trodde jag det berodde på att jag uppgraderade något som Firefox var beroende av men märkte precis att den kraschade när jag installerade något helt orelaterat. Skumt fel verkligen..

-- Risen from the ashes of previous iterations

lundatoks bild

På tal om Firefox, när jag har Ff3 igång så laggar filmer i Totem. Normalt? Wink

-- Blog

< jedigest > <a href="http://www.linuxportalen.se/forums/2008/05/14/paying-it-forward-sun-ultra10">Du vill ha en SUN</a> < /jedijest &g