Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Annonsbörs för joomla?

Gossen letar efter en extension till joomla för att få till en enkel annonsbörs, typ blocket. Dvs man väljer en övergripande kategori och får en listning på alla objekt med rubrik och möjligen en liten thumbnail.

Låter som något tämligen simpelt men varken jag eller han har lyckats söka upp något liknande (är mest auktioner eller vanlig e-handel som kommer i vår väg). Inte heller är någon av oss alltför hugad att försöka knacka ihop något själva i PHP (vilket jag inte befattat mig med sedan Gustav V var konung).

Är det någon som vet var man kan snoka upp något dylikt?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

ekirs bild

Jag tror inte det finns färdigt. Det är inte direkt någon standardkomponent som dom flesta sidor har. Jag tror dock inte det är ett jättestort/dyrt projekt att få en sån komponent gjord om man hyr någon att göra det. Det vore inte så svårt att göra så. Några tusen kanske. Beror ju på hur seriös man är och om man räknar att få inkomster från sidan om det är värt det.

elwiss bild

jodå, efter mycket letande hittade jag faktiskt "Marketplace", vilket var precis vad jag sökte.