Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Mobiltelefon

Jag är ute efter en enkel mobiltelefon, jag har inget behov av att telefon har inbyggd mp3-spelare, gps, tankestyrare, teleportör eller annat. Det viktigaste är att den går att synka med linux, även om den går att synka med windows är det en fördel -- men inget krav. Jag vill också kunna skicka SMS från datorn via mobilen.

Design, annat och sådant är inget viktigt. Jag behöver något enkelt, gärna billigt (men inget krav), som synkar med linux utan krusiduller med USB. Är den stryktålig är det också bra, och batteritid är ett plus.

Vad skulle ni rekommendera?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

alberts bild

Vilken som helst som har stöd för bluetooth. Vilket gör att du har ett ganska brett sortiment att välja på.. Om du vill synka med USB så följer sladden oftast med. Annars går den att köpa till. Alla telefoner jag testat har funkat out of the box utan några handpåläggningar.