Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Donera via payson fungerar inte

Hej!

Jag försökte ge ett bidrag via "stöd oss/payson", men när payson-sidan visas är beloppet satt till 0:- kr och går inte att ändra. Jag har konto på payson så det är inte problemet. Jag kan logga in på payson och sända valfritt belopp, men då är inte fälten (naturligvis) inte i fyllda med mottagare och meddelande.

Är det här ett problem lokalt hos mig eller är det något fel i länken till payson?

mvh
Markku

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Det verkar vara fel på länken. Jag skall kika på det. Det går bra att logga in på PaySon och ange donate@linuxportalen.se som mottagare för att donera valfritt belopp.

--

Telling modern Internet users to stop whining is like telling them to stop breathing — it seems unrealistic and inhumane. (P. Lutus)

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

markkuss bild

Hej!

Jag provade idag länken "stöd oss", men fortfarande sätts beloppet till 0kr. Är det något problem i min dator (kakor?) eller hur gör man för att ändra beloppet?

mvh
Markku

 

mvh
Markku

FoHs bild

Det tror jag inte. Jag hade faktiskt samma problem för ett tag sedan, men tänkte inte på att säga något om det Skäms Jag gjorde som Jonas sa istället, dvs loggade in på mitt Payson-konto och angav e-postadressen som Jonas nämner som mottagare.