Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Fel på inloggning

Jag har försökt logga in flera gånger idag och igår, men jag blir inte insläppt. Genom att begöra nytt lösenord, får jag ett engångslösenord, kan byta lösenord. Vid nästa inloggningförsök är det samma visa igen och jag blir inte godkänd.

Det här fenomenet börjad igår eller i förgår. Jag har även provat att logga in från min Windows-dator (kör på den nu) och det är ingen skillnad. Så det borde inte vara något lokalt problem hos mig. Återstår att det är något fel på mitt konto eller något allmänt problem med inloggningar.

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Marcuss bild

lundatoks bild

Får en 404 på Jonas länk.

-- Blog

Sun Ultra10 med tangentbord och mus bortskänkes. PM:a mig.

jonasbjorks bild

Hej markkus, problemet ligger i att du använt stora bokstäver i ditt användarnamn och Drupal har en bugg som ställer till det för användare som har det. Jag har ändrat ditt användarnamn till "markkus", dvs samma som innan men bara med små bokstäver. Det kommer nog fungera bättre för dig nu.

--

Telling modern Internet users to stop whining is like telling them to stop breathing — it seems unrealistic and inhumane. (P. Lutus)

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

mikaeljs bild


Man får hoppas att den buggen och buggen med användarbilden är fixade i nästa version av drupal Wink~~~ :rs/d/u/l ~~~

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

Marcuss bild

Buggen?

Du menar att din profilbild försvinner när du uppdaterar?

mikaeljs bild


Jopp, normalt sett är det inte störande men denna gång blev det störande då jag inte hade orginalbilden kvar Smile~~~ :rs/d/u/l ~~~

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

markkuss bild

Hej och tack för hjälpen! Nu fungerar min inloggning.

/Markku

 

mvh
Markku