Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Går det få lista på se senaste forumsinläggen?

Det finns ju en funktion för att visa allt nytt på hela portalen, men jag saknar en funktion med vilket en lista på nya forumsinlägg kan visas. I den andra listan "drunknar" forumsinläggen, då det oftast finns många nya blogginlägg.

mvh
Markku

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

FoHs bild

Det finns ett sätt att se detta på. Testa det och säg vad du tycker om det. Gå in på din sida, och välj My account (jag kör med engelska, du kanske har svenska men du kan nog lista ut vad jag menar iaf Glad). En bit ned på den sidan finns det inställningar som heter Block configuration. Där kan du kryssa i New forum topics samt Active forum topics. Dessa kommer sedan dyka upp på högersidan! Glad

markkuss bild

Hej och tack för ditt svar.

Jag har nu aktiverat inställningen och får en lista på höger sida.

 

mvh
Markku