Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

bokningsreservation

 

Jag letar efter ett bokningsreservationsystem för att se lediga veckor för ett fritidshus och skicka reservationsförfrågan. Jag började med att leta efter en extension till wordpress men det verkar inte finnas något. Jag tittade sen efter en extension till joomla men inget passade riktigt bra heller av de som jag hittade.

Är det någon som har något tips? Det behöver inte vara till wordpress eller joomla (jag kan ju lära mig en ny cms om det skulle behövas).

Funktionerna jag letar efter är alltså kalender som visar ledigt/inte ledigt, pris och ett formulär för reservationsuppgifter.

 

/J

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

abergmans bild

 

Jag lekte med en sån för något år sedan, minns inte vad den hetter dock.

 

google kanske har svaret: http://www.google.se/search?hl=sv&q=room+booking+opensource&meta=
-----------

www.abergman.se - Webtjänster för privatpersoner, småföretag och föreningar.