Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Hur stödjer jag Linuxportalen?

Jag skulle vilja stödja Linuxportalen ekonomiskt med ett litet bidrag. Har sökt på lite gamla trådar om detta men blir inte klok på vilket som är bästa sättet att göra det på nu.

Själv har jag företagskopplad telefon så via sms är kanske inte det bästa Smile.

Här står jag med plånboken öppen och vet inte hur jag skall bete mig...

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

FoHs bild

Mjo, det saknas en "Stöd oss"-länk där uppe nånstans. Men jag vet inte vad Jonas sa om det, var det inte så att den skulle göras om i och med bytet? Har för mig jag sett den dykt upp i listan över senaste inlägg som uppdaterad dock.

jonasbjorks bild

På sidan http://www.linuxportalen.se/pages/st-d-linuxportalense kan du läsa om hur du stödjer Linuxportalen. Ett annat bra sätt är ju att skriva bra innehåll :) 

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .