Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Få tillbaka ikoner på panelen.

Hejsan!

 

Jag råkade ta bort ikonerna som finns längst upp i högra hörnet. Brevet, mediaspelaren osv. Hur får jag tillbaka dessa där uppe som de var förut?

 

Jag använder Ubuntu 10.04

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

dementias bild

om du högerklicka på panelen så kan du välja en grej som heter "add to panel" på engelska.då får du upp en ruta där du kan välja bland en rad olika grejer. å sen får du klicka i rutan så det inte är "låst" men det har du nog redan gjort med tanke på att du tog bort några ikoner.

bryans bild

Vilket program ska man välja för att få tillbaka t.ex. brevet? Vilket program ska man välja så att rythmbox visas i hörnet när man har klickat bort det?

FoHs bild

Indicator Applet och/eller Notification Area. Rhythmbox visas naturligtvis bara när det är igång.

Lyfangs bild