Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Linux PHP MySQL webbutik

Jag planerar skapa en webbutik. Hur kopplar man ihop en webbutik med e-handel t.ex. Paypal eller kreditkortsbetalning? Finns det färdig öppen kod att ladda hem som PHP, MySQL och Javascript kod för en webbutik? Finns det en uppdaterad bra guide för att sätta upp en LAMP (Linux, Apache, MySQL, and PHP) linuxserver? En bra guide för OpenSSH server med en linuxserver? Tips på bra och billigt Linux webbhotell välkommnas.

Hur löser man bank - min linuxserver datatrafiken?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

pingus bild

Då passar jag på att göra lite reklam för min största kund Certitrade AB,  www.certitrade.net/opensource.php som har just betalningslösningar för webbutiker o.dyl. Finns en färdig butik också om man vill ha det.

Och så lite reklam för mig själv då, om det går för sig! Vill du ha en webbutik, webbhotell eller annan lösning kan jag hjälpa dig med det. Jag har inga färdiga paket, allt anpassas efter kund. www.tuxit.se

Vill du sätta upp en LAMP själv rekommenderar jag CentOS el OpenSuse, där är det sedan väldigt lätt att installera precis det du behöver. Tror faktiskt inte du behöver någon guide för att komma igång med det!

----------------------------
In Pingvino veritas!

http://www.tuxit.se
http://blogg.skuttungecity.se

Lyfangs bild

 LAMP server guide för CentOS/RHEL 

Quick 'n' Easy LAMP Server For CentOS/RHEL

johntaws bild

 Jag har gjort en sajt med lite tips på:

http://www.webbyggaren.nu

Zen cart (vilket omnäns på sajten) är nog vad du är ute efter.

Lyfangs bild

 Bra webbplats, tacksam för länken.